Chevrolet auto delovi | Prodaja rezervnih, zamenskih auto delova

Chevrolet auto delovi

Nudimo širok asortiman Chevrolet auto delova za različite modele vozila po najpovoljnijim cenama u Srbiji. Naši Chevrolet auto delovi potiču od proverenih i sigurnih proizvođača. Za svaki deo koji kupite kod nas dobijate fiskalni račun kao i garanciju za ispravnost pojedinog dela za Vaše vozilo.

Sve auto delove za Chevrolet vozila možemo podeliti na kategorije: senzori, pumpe, delovi za mali servis, delovi za veliki servis, kočioni sistemi, kočione pločice, kočioni diskovi, filteri, prenosni sistem, trap - delovi trapa, sistem hlađenja, sajle, cilindri, delovi motora, ležajevi radilice, karike, klipovi motora, ablenderi, posude za antifriz, remenice.

U našoj ponudi možete naći originalne, rezervne delove za sva Chevrolet vozila i to: Chevrolet Aveo, Chevrolet Spark, Chevrolet Kalos, Chevrolet Cruze, Chevrolet Captiva, Chevrolet Epica, Chevrolet Lacetti

Chevrolet - istorija kompanije

Chevrolet je američki proizvođač automobila. Od 1918. deo je koncerna Dženeral motors. Chevrolet je tokom pedesetih i šezdesetih godina 20. veka dominirao američkim tržištem, a 1963. tri od deset automobila prodanih na tom tržištu proizvedeno je u ovoj fabrici. Od 2005. do 2016. godine pod nazivom Chevrolet, na evropskom tržištu su se prodavali automobili južnokorejskog Daewoo-a.

Chevrolet Daewoo delovi | Brendovi


Veleprodaja

Ukoliko ste servis, prodavnica ili majstor posebno naglasite kada nazovete da bismo vam odobrili rabat prilikom kupovine. Ukoliko se registrujete imate priliku da direktno poručujete robu sa našeg lagera.

E-shop